30 000 kr på en vecka

Derbyåret 2016 är slut. Det slutade med tre segrar och ett kryss, vilket får ses som helt okej. Med derbyn kommer det också stora utgifter för AIK-Tifo. Vi är i stort nöjda med de koreografier vi har levererat, tack vare era bidrag.

Men tro inte att AIK-Tifo lutar sig tillbaka bara för att det inte är några derbyn eller ”stormatcher” kvar. Tvärtom. Vi förbereder och planerar inför hösten och kommande år. Som ni kanske förstår är kassan inte direkt proppfull efter tre derbyn på kort tid. Vi behöver därför er hjälp att bygga upp kassan igen.
Vi tycker att tre derbysegrar är ett rätt bra resultat som sagt. Så vad säger ni om att samla in 10 000 för varje derbyseger?

Tillsammans ska vi samla in 30 000 kronor på en vecka. Utan era bidrag är vi ingenting – stöd AIK-Tifo! Sprid era bidrag i sociala medier under hashtagen #AT30k

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *