AIK-Tifo informerar om Swish

Efter en längre tid av byråkratiska vändor med bankerna så kan vi nu äntligen presentera ett nytt Swishnummer att stötta oss med. Ett nytt, officiellt nummer som gör att mottagaren numera står som AIK-Tifo istället för en privatperson. Det innebär att det inte längre bör finnas några som helst tveksamheter hos de som tidigt dragit sig att swisha på grund av att swishen tidigare stått på en privatperson. Det gör det också smidigare för oss att ha pengarna på samma konto vilket ger kassören en tydligare sammantagen bild över ekonomin.

Det nya numret är 123 344 34 96 och mottagaren är AIK-Tifo.
Se till att spara det i adressboken på telefonen för att enkelt och smidigt kunna swisha när du vill visa uppskattning och stötta oss.

Under sommaren och tidiga hösten har vi en rad högkvalitativa korrar planerade och påbörjade. Det gör att som vanligt att vi behöver få in pengar i kassan. Under det långa uppehållet har vi verkligen inte legat på latsidan utan istället förberett oss på bästa sätt. Vi har redan fått in en hel del pengar i sommar som gått till en lokal som kommer kunna ta oss till helt nya nivåer. Men nu behöver vi ert stöd att kunna göra ytterligare inköp inför de planerade korrarna. Se till att ge det nya Swishnumret en flygande start och swisha oss ditt bidrag!

Det gamla Swishnumret kommer nu att återgå till att vara ett privatkonto och inte längre fungera åt AIK-Tifo.

Hjälp oss att färga läktarna svartgula!

// AIK-TIFO

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *