Uppdaterad siffra för insamling till lokal

Det har nu gått ytterligare två dagar på kampanjen och bidragen har fortsatt att ramla in. Den senaste sammanställningen visade att 76 400 kronor har kommit in, vilket gör att vi bara är 23 600 kronor ifrån de 100 000 kronor vi behöver för att kunna säkra kontraktet till vår egen tifolokal.

Vi kan inte vara nog tydliga med vad denna lokal skulle betyda för AIK-Tifo och utvecklingen av vår verksamhet. Det ger oss möjlighet att på helt nya sätt förbereda oss inför de stora tifofixen med skissningar och annan grundläggande tifoverksamhet. Dessutom slipper våra medlemmar att ha tifomaterial hemma i vardagsrummet och under sängen.

100 000 kronor är väldigt mycket pengar. Men det är vad som krävs för att vi ska kunna säkra denna lokal då hyresvärden i sin tur kräver fyra månaders hyra i deposition, den första månaden i förskott och vi måste göra mindre justeringar i lokalen för att kunna bruka bruka den optimalt för vår verksamhet.

Nu i skatteåterbäringens tid hoppas vi verkligen kunna få in de 23 600 kronor som behövs för att nå de 100 000 kronorna. Ditt bidrag gör skillnad!

Det finns två sätt att stötta AIK-Tifo säkra kontraktet:
Sätt in 100 kronor eller mer på AIK-Tifos PG 189 65 49-1 Swisha 100 kronor eller mer till 073 641 90 57(Swish-kontot står på en privatperson)

// AIK-Tifo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *