Uppdatering i jakten på lokalen

Det har gått fyra dagar sedan vi på hemsidan presenterade att vi är i behov av ditt stöd för att kunna säkra en efterlängtad och nödvändig lokal att bedriva vår mest grundläggande tifoverksamhet i. Stödet har varit överväldigande och i skrivande stund har vi fått in
51 750 av de 100 000 kronor
vi behöver för att kunna skriva på kontraktet.

Det vill säga att vi precis passerat hälften och vi därför har en bit kvar.
Vi kommer inte kunna klara att få in lika mycket till innan fredag om inte den stora AIK-familjen öppnar sitt hjärta och sina plånböcker. Det räcker med att 500 stycken skänker 100 kronor var för att förändra och förbättra AIK-läktarnas framtid till det bättre. Var med och bidra!

Sätt in 100 kronor eller mer på AIK-Tifos PG 189 65 49-1
Swisha 100 kronor eller mer till 073 641 90 57 (Swish-kontot står på en privatperson)

// AIK-Tifo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *