AIK-Tifo lanserar doneringspin!

Arbetet inför AIK-Tifos femtonde läktarår är i gång för fullt. Ambitionerna är höga och våra materialbeställningar inför den hektiska säsongsinledningen som stundar är dyra. Därför väljer vi att ta fram en exklusiv doneringspin för våra bidragsgivare som gräver lite djupare i plånboken. En kombination av ytterligare en inkomstkälla samt en jubileumssouvenir. Stor tack till alla tidigare bidragsgivare, men denna pin gäller endast framtida betalningar.

Priset för denna pin är 500 kronor. Den finns i tre olika modeller och upplagan är limiterad.
Försäljning kommer ske på lördagens supporterseminarium i Solna Gymnasium (www.supporterseminarium.se) och på söndagens träningsmatch på Skytteholm kl 16.

Du kan även köpa pinen genom att sätta in 500 kr på vårt pg-konto : 189 65 49-1. Märk din insättning med en ”kod”. Skicka sedan ett mail till aiktifo@gmail.com med din kod samt namn och adress så skickar vi din pin via post.

Stöd AIK-Tifo och hjälp oss att vara bäst på läktaren och höja spelarna i jakten på guldet. Tillsammans kan vi göra denna säsong minnesvärd!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *