AIK-Tifo behöver pengar för att hylla Tjerna

Halva säsongen har gått och det har varit en speciell säsong. Råsunda har lämnat oss och AIK spelar på Nationalarenan. AIK-Tifo känner fortfarande stor saknad till vår forna hemmaborg och försöker sakta men säkert att lära sig att göra koreografier på en ny läktare efter 15 år på den gamla. Under vintern och våren fick vi in mycket pengar av alla AIKare som stödjer oss och hade råd att göra flera stora koreografier. När vi nåddes av de tragiska nyheterna om Ivan Turinas bortgång 2 maj hade vi fyra dagar på oss att ställa in det tänkta tifot mot IFK Göteborg och hinna göra något värdigt Ivan. Vi är nöjda med hyllningen vi lyckades göra och hoppas Ivan är det också. I derbyt mot Dif lyckades vi med konststycket att måla ett AIK-emblem som var några meter större än den gigantiska kortsideläktaren på Nationalarenan. Det blev väldigt lyckat och det kan möjligtvis ha varit det största målade klubbemblemet i världen.

Nyligen nåddes vi av nyheten att legenden och trotjänaren Daniel Tjernström lägger skorna på hyllan efter 15 år i klubben och 394 matcher. Spelare som Tjerna är sällsynta och ska därmed hyllas därefter. Än en gång är det kort med tid inför avslutningsmatchen mot Elfsborg 3 augusti. Vi i AIK-Tifo har planer att göra en koreografi värdig Daniel Tjernström men har just nu tomt i kassan och inga pengar att köpa material för. Tiden är knapp och därför vädjar vi till er.

AIK-Tifo är alltså i akut behov av pengar inför Tjernas sista match (och höstderbyt)!
Det är tack vare er som vi får möjlighet att skapa inramningar AIK är kända för.
Stöd AIK-Tifo!

Sätt in pengar på vårt PG-nummer: 189 65 49-1

AIK-Tifo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *