AIK-TIFO I BEHOV AV HJÄLP

Just nu förbereder AIK-Tifo det sista tifot någonsin på Råsunda till matchen mot Napoli. De från början storslagna planerna för att hylla Råsunda har fått ändras av olika anledningar. För att det ska bli ett tifo värdigt vår borg ber vi nu alla gnagare att hjälpa oss och/eller se sig om efter hjälp.

Vi hade under ett halvårs tid mellan januari och juli 2012 möjligheter att nyttja en lokal som Panaxia hjälpte oss med. I den lokalen kunde vi måla inomhus på stora ytor så gott som när vi ville. Det har möjliggjort att vi kunnat ha många målningar och målade banderoller detta år, varav det sista var de tre bilderna i derbyt. Vi är väldigt tacksamma mot Panaxia för det!

Hade vi inte blivit av med den lokalen så hade vi haft möjligheter att göra flera större saker i höst. Nu har vi istället fått avvakta och lägga full fokus på ett hyllningstifo för Råsunda den sista matchen.

Vi ber er gnagare om hjälp för att hitta en lokal på åtminstonde ca 10×15 meter fri yta att måla på, maila oss!

Som det är nu håller vi till på Råsunda. Nu när kylan börjar göra sig påtaglig försvårar det och sänker motivationen för frivilliga att komma dit och jobba. Men så länge det är vår bästa lösning får vi göra så gott vi kan. Om någon har värmefläktar för byggarbetsplatser att låna ut eller hyra ut mot en liten ersättning så vore vi ytterst tacksamma för detta!

Något som också gjort det svårt att påbörja hyllningstifot tidigare än i oktober och som gjort att vi fått tänka om storleksmässigt är att vi saknat pengar. Skramlingsresultaten har i år varit väldigt låga. Det har inte bara varit glest på läktarna i år utan även i tifohinkarna.

Vi är i dagsläget uppe i ca 40 000 kronor, vilket är vad ett mindre derbytifo kostar. Ska det sista tifot bli värdigt Råsunda utefter våra planer så krävs det att vi får in minst 30 tusen till. Detta ska vi få in genom att samla på Råsunda innan matcherna mot Syrianska och Malmö. Vi vädjar även till alla gnagare att sätta in en summa på AIK-Tifos PG-konto.

Stöd AIK-Tifo på PG konto 189 65 49-1

Släng pengar i tifohinkarna!

Maila oss på aiktifo@gmail.com om ni kan hjälpa oss med lokal eller värmefläkt.

Heja AIK och hedra Råsunda!


/AIK-Tifo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.