AIK-Tifo informerar

Nu har allsvenskan dragit igång igen och AIK-Tifo har jobbat på under uppehållet. Men nu är våra pengar slut! Vi har tidigare gått ut med att vår ambition är att ha tifo på varje hemmamatch. Det är inte längre någon huvudfokus med tanke på ekonomin och vi satsar istället hårt på derbyt och sista matchen.

Vi vill tacka av Råsunda ordentligt och startar istället en öronmärkt insamling för just sista matchen. Hjälp oss att göra sista matchen magisk! Sätt in valfri summa på vårt pg-konto och märk inbetalningen med ”sista” så går pengarna specifikt till den matchen.

PG-nummer: 189 65 49-1
Du kan även stödja oss på söndag vid insläppen runt Råsunda.

Vill du engagera dig i tifoarbete? Gå med i Gnaget Inferno, läs mer här http://si04.wordpress.com/2011/12/12/gnaget-inferno-aterupplivas/

Råsundas gräs – det växer mot himlen!

AIK Tifo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *