En vacker dag…

Strålande sol, 3 poäng, vackra tifon och en hyllning till Rikard Norling som fick den hyllning han förtjänade efter framgångarna med AIK. Efter ett kortare uppehåll från skramlingarna så fanns vi åter vid entréerna på Norra och Östra och gårdagens skramlingsresultat blev 16.166kr vilket vi är nöjda med!

Återigen fick vi stå som flaggvakter utanför Norra för att samla in ca 50 flaggor som var på flykt… Om ni ser en som tar med sig en flagga som uppenbarligen tillhör tifot, informera och bespara personen den obekväma situation som skapas när man måste lämna tillbaka flaggan vid utgången…

En längre utvärdering från tifot kommer att komma inom en snar framtid! Tack alla som bidrog att göra gårdagen så vacker!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En vacker dag…

  1. HoforsGnagare skriver:

    Vilket jävla jobb ni lägger ner!

    AIK-tifo : Alltid tifon i världsklass!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *