Lämna kvar flaggorna på Norra

Inför elfsborg så tillverkade vi ett antal nya flaggor som skulle rama in läktaren. Tyvärr så försökte många ta med sig de nya rutiga flaggorna. Det är kul att se hur populära dem är men lämna kvar flaggorna på läktaren är ni snälla. Sällan återvänder flaggorna när de väl lämnat arenan. Oftast så hamnar dem på väggen eller liknande.

I Borås var det några yngre killar som ljög för oss rakt i ansiktet och sa att de hade sytt flaggorna hemma (identiska med våra nya rutiga flaggor), detta är respektlöst mot AIK-Tifo som lägger tid och kraft på att sy flaggor. Igår var inget undantag och vi hade aktiva från AIK-Tifo utplacerade för att plocka flaggorna från personer som lämnade Råsunda. Igår samlades ca 40 flaggor in efter matchen utanför Råsunda, flaggor som förmodligen annars hade sett sin sista match på Råsunda.

Flaggorna är gjorda för att göra det visuella bättre på Norra och inte för att hänga på väggen. Flaggorna måste lämnas kvar på Råsunda (eller vilken bortaläktare som helst). Låt flaggan stå var där ni plockade upp den!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lämna kvar flaggorna på Norra

 1. Patrik skriver:

  Riktigt najs med flaggorna, konstigt folk som tar flaggorna när de var där från början…..

 2. Sandra skriver:

  Sjukt bra jobbat AIK-tifo!

 3. Berra skriver:

  Vilka jävla idioter som inte fattar att man ska lämna flaggorna…

 4. FB skriver:

  Vafan AIK-tifo

  om några skitungar hävdar att dom sytt flaggorna själva men inte gjort det ska dom ha stryk. Va inte själv på elfsborg borta men säg till våra grabbar om ni behöver hjälp med liknande situation. vi hjälper gärna till, speciellt om det är några judar som ljuger er rakt upp i ansiktet! Klappa till en jude som försöker sno från AIK är bara kul!

 5. jag skriver:

  Bra jobb AIK – Tifo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *