Premiärkampanj

Bara några månader in på det nya året har redan en del hinkar skramlats, penslar dragits och tygstycken limmats. Moralen är hög och idéerna många, men precis som vanligt så jobbar vi i motvind när det gäller en del viktiga saker. Vi saknar fortfarande en plats att vara på när vi tillverkar tifon, vilket gör att en stor del av vår energi gått åt till att transportera material fram och tillbaka istället för att faktiskt skapa. Vi har frusit utomhus, i trånga lägenheter och i garage, och ser ut att fortsätta med det ett tag till i brist på annat.

Precis som förra året kommer vi i år att ha spelat fem derbyn, vilket påverkar vår budget kraftigt. Framförallt eftersom trenden med den minskade kontanthanteringen fortsätter. Det gör att allt färre och färre har kontanter på sig när det är match, vilket gör att det blir allt mindre och mindre i hinkarna. Det gör att vi har än mindre att jobba med. Det är en tydlig trend som nu håller på att äventyra vår verksamhet och gör att vi får lägga idéer på is eller kompromissa med kvalitén på tifot. Förhoppningsvis har ni inte märkt av detta än. Det är ingenting vi har läst oss till att ni tycker i kommentarsfälten. Det finns många olika platser där AIK diskuteras där AIK-Forum/Gnagarforum, Facebook och Twitter är några av de främsta. Nu vill vi se vilken plattform som faktiskt gör mer än pratar om AIK, därför utlyser vi nu en tävling mellan de tre. Är AIK-Forum/Gnagarforum, Facebook eller Twitter starkast? Vilka kan skänka mest till AIK-Tifo?

För att stötta oss så kan du göra på två sätt:

– Swisha på 073 641 90 57 (kontot står på en privatperson)
– Föra över på Postgiro 189 65 49-1.

Glöm inte att märka din gåva med antingen FORUM, FACEBOOK eller TWITTER för att även stötta just din favoritplattform.

Vi kommer att uppdatera ställningen regelbundet för att se vilka som är starkast.
Tävlingen pågår fram till avspark på premiären den 3 april klockan 15:00.
Målet är att gemensamt samla in totalt 50 000 kronor, vilket vi bör klara.

Stöd AIK-Tifo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *