AIK-Tifos julkampanj

Nu startar AIK-Tifos julkampanj! Efter ett år med rekordmånga tifon, där folk ibland fått lägga ut pengar från egen ficka, är kassan nu helt tom. Det är dags att börja fylla på den rejält för att kunna fortsätta göra det möjligt för oss att skapa tifon av hög klass. Allsvenskan börjar visserligen först i april men innan dess kommer cupmatcher och ett 125-årsfirande. Det är dessutom viktigt för oss att få in pengar så tidigt som möjligt för att kunna planera tifona i lugn och ro.

Julens budskap är gemenskap, så vad passar då bättre än att skänka pengar till något av det som bäst markerar vår gemenskap som AIK:are? Det är genom tifon vi gemensamt manifesterar vår kärlek till klubben och stolthet över att vara AIK:are i en kedja som sträcker sig från alla er som skänker pengar, till de som planerar och tillverkar tifona och slutligen till själva publiken på läktaren som genomför tifoarrangemangen.

Vi har satt målet högt, men vi tror bestämt att vi kan klara av det. Att samla in 50 000 kronor fram till julafton är ingen omöjlighet med tanke på alla de tiotusentals AIK:are som finns där ute.

Så sprid ordet, ring dina vänner och hetsa på sociala medier. Årets julklapp är här!

För att ge ett bidrag till AIK-Tifo kan ni:

*Lägga i mynt eller sedlar i våra hinkar på matcherna

*Skicka pengar till vårt PG-nummer: 189 65 49-1

*Swisha pengar till vårt Swish-konto: 073 641 90 57 (Swish-kontot står på en privatperson)

*Buda på dessa auktioner som ligger uppe nu under jul på denna länk: https://www.facebook.com/valgorenhetaiktifo

Stöd AIK-Tifo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *