Dags för halsdukshav på lördag!

På lördag klockan 16 är det dags igen för ännu en viktig match i guldstriden. Det är Häcken som kommer på besök och som ska skickas hem igen till Göteborg med noll poäng. Nationalarenan har i år i det närmaste visat sig ointaglig för andra lag och det ska vi från läktaren se till att så också sker på lördag.

Därför uppmanar nu AIK-Tifo till ett traditionsenligt halsdukshav för att färga läktarna svartgula och visa vår enighet som AIK-supportrar. Vi hoppas att exakt alla kommer till matchen med en halsduk hängandes runt halsen, tillsammans ska vi bärga Lennart Johanssons pokal där den hör hemma!

Vi påminner också om att ni ska fortsätta med era generösa bidrag till vår verksamhet så att vi kan producera fler tifoarrangemang under slutspurten.

Stöd AIK!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *