AIK-Tifo återupptar verksamheten

Sedan den 21 juli har AIK-Tifo lagt sin verksamhet på is efter att varken ha förutsättningar eller möjligheter att skapa värdiga koreografier åt AIK. Ett ohållbart förhållande till arenabolaget samt ingen möjlighet att ha en lokal att tillverka eller ens förvara materialet i är de starkaste anledningarna. Det ledde till att vi inte skapade något tifo till bland annat djurgårdsderbyt i augusti.

Nu återupptar AIK-Tifo verksamheten inför slutspurten av Allsvenskan. Vi har tack vare privatpersoner med svartgula hjärtan tillfälligt fått hjälp med en lokal där vi kan husera säsongen ut. Detta tackar vi för. Koreografier är planerade, material är beställt och verksamheten pågår för fullt igen för att presentera koreografier som är värdiga AIK. Vi är motiverade och ser fram emot att åter färga läktarna svartgula likt vi gjort de senaste 16 åren.

Även om vi tillfälligt har fått hjälp med en lokal så är det just det den är, tillfällig. Därför söker vi fortfarande efter en lokal att kunna skapa våra tifon och förvara våra saker i. Alla lokaler är av intresse, kontakta oss på aiktifo@gmail.com om du själv har eller vet någon som har lämpliga lokaler.

Än är inte allt löst till 100% och vi är fortfarande intresserade av både långsiktiga och kortsiktiga lösningar. Dessutom väntar vi fortfarande på någon form av lösning med arenabolaget.

För att vi ska ha möjlighet att göra tifon är det dessutom viktigt att ni fortsätter donera pengar likt tidigare så att vi kan köpa material. Detta kan du göra på tre sätt:

Släng pengar i hinkarna på matchdag. Du kan inte missa oss innan match!
Swisha: 0736-419 057 (Kontot står på en privatperson)
Sätt in på vårt Plusgiro: 189 65 49-1

Slut upp för AIK i höst, hemma som borta. Lennart ska hem och vi ska åter bli mästare. Tillsammans ska vi göra det möjligt.

MOT GULDET! // AIK-TIFO

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *