SEDELKAMPANJ MOT FALKENBERG

I över 15 år har AIK-Tifo smyckat våra läktare med tifoarrangemang i världsklass och bidragit till att vår supporterscen är högt rankat runt om i Europa. Bara under våren har vi skapat fem koreografier vilket i sig innebär hundratals ideellt arbetade timmar. Då vi saknar en lokal att vara i så brukar våra tifon skapas hemma i våra vardagsrum eller under broar och viadukter med dåliga förutsättningar. Då det har varit en kall vinter och en kall vår har det varit ovanligt påfrestande att lyckas leverera. Nu börjar det dock bli både ljusare och varmare, vilket gör att moralen är på topp och vi är redo inför sommaren och höstens drabbningar. Planer finns och tifon är planerade, men de många matcherna under våren har slagit hårt mot ekonomin som nu visar röda siffror.

Därför kör vi nu en sedelkampanj i samband med matchen mot Falkenberg den 3 juni. Fler hinkar än vanligt kommer att finnas tillgängliga och ni kommer att höra oss över hela Solna. Hinkarna som brukar skramla ska denna kväll prassla! Hjälp oss med detta, så kan vi fortsätta leverera bra tifon även i höst!

Kan du av någon anledning inte befinna dig i Solna på onsdag kan du även föra över pengar till vårt PG-konto: 189 65 49-1 eller via Swish: 073- 641 90 57 (Jonael Araya).
Utan ditt bidrag kan vi inte bedriva vår verksamhet. Alla pengar ni donerar går enbart till tifomaterial och det som krävs för att skapa ett tifo. Inga pengar går till pyroteknik. Stöd AIK-Tifo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *