AIK-Tifo tackar alla bidragsgivare

AIK Fotboll drog igång säsongen med en välbesökt träning på Skytteholm i söndags. Det frivilliga inträdet som gick till AIK-Tifos kassa får anses som en succé och våra insamlingshinkar blev välfyllda. Den totala summan vi fick in var 50.249 kr. AIK-Tifo vill tacka alla generösa AIKare som stödjer oss i vårt arbete och viljan att prestera koreografier i högsta klass ökar när stödet från AIKare är stort! 2015 blir ett tufft år både gällande ekonomi och arbetsbörda. Fem derbyn väntar, varav tre på våren, till skillnad från två som vi nästintill vant oss med de senaste åren. Ambitionen är hög och arbetet inför säsongen är igång.

Om ni vill stödja oss ytterligare kan du antingen sätta in valfritt belopp på:

PG-nummer: 189 65 49-1 eller Swish: 073-641 90 57

Vi är, som vanligt, i stort behov utav lokalutrymme att använda. För tillfället bedrivs försäsongsarbete i vardagsrum, och än så länge är det för kallt att arbeta utomhus. Har du eller vet du något utrymme att använda, stor eller liten, så hör gärna av dig på aiktifo@gmail.com.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *