Sedelkampanj mot Halmstad

I 15 år har AIK-Tifo förgyllt AIK:s läktare och trotsat regn, snö och hagel för att skapa en inramning värdig AIK. Varje säsong lägger vi hundratals timmar ideellt för att kunna genomföra en koreografi. Lokaler efterlyses varje gång men i slutändan brukar ideellt hårt arbetande individer få jobba utomhus under dåliga förutsättningar.

De usla förutsättningarna till trots har vi gång på gång levererat tifon i världsklass. En koreografi i världsklass är dessvärre inte gratis. På ett initiativ av The Black Movement utlyses nu en sedelkampanj i samband med AIK-Halmstad söndagen den 21 september. Det kommer finnas fler hinkar runt arenan än någonsin tidigare denna säsong och de som skramlar kommer höras ända bort till Solna Station.

Kan DU mot all förmodan inte befinna dig i Solna på söndag kan man även föra över pengar till vårt PG-konto: 189 65 49-1 Utan ditt bidrag kan vi inte bedriva vår verksamhet – Stöd AIK-Tifo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.