AIK-Tifo utlyser halsduksdag i sista matchen!

En turbulent säsong går mot sitt slut och en omgång återstår av årets allsvenskan. AIK har säkrat andraplatsen vilket betyder spel i Europa nästa år. På söndag tar AIK emot Helsingborg på Nationalarenan och då ska vi tacka av spelarna för säsongen.

Därför utlyser AIK-Tifo en traditionell halsduksdag på söndag. Vi uppmanar därför alla AIKare att ta med sin halsduk eller köp en ny i AIK Shop eller hos supportergrupperna. Hjälp oss att sprida ordet! Vi kommer som vanligt finnas på plats med våra hinkar runt arenan på söndag, stöd oss gärna med en slant.

Dra ditt strå till stacken,- tillsammans färgar vi läktarna svartgula!

AIK-Tifo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *