En trotjänare ska hyllas

I helgen spelas en viktig match, en match om tre poäng i striden om det allsvenska guldet. Efter en bättre sommar än vår har vi återigen fått upp hoppet om det vi inför varje säsong förväntar oss, en topplacering. Men lördagens match handlar inte bara siffror och medaljer, den handlar om mer än så. Denna match handlar om relationen till en spelare som har tjänat den här klubben ända sedan innan millennieskiftet. Daniel Tjernström kanske aldrig har kysst vårt klubbmärke eller ens gjort anspråk på att vara ambassadör, men med sin lojalitet både på och utanför plan har han blivit ett föredöme för hela vår klubb.

Ända sen vi nåddes av nyheten om att Tjerna ska lägga skorna på hyllan har vi börjat planera för vår hyllning. Tifo-förberedelserna har pågått i flera veckor, vardag som helg. Tifo-arbete är ofta ett omfattande arbete som vanligtvis läggs ner på att hylla klubben och laget i sin helhet. I några få undantagsfall har enskilda spelare hyllats, och lördagens match är en sådan.

Vi uppmanar därför var och en att ta sig till Nationalarenan för att ta del och bidra, dels till en AIK-seger, men också till denna hyllning av vår kapten. Precis som vi hedrade Råsunda, är det nu dags för att hedra ett annat kapitel i AIK:s historia.

Köp biljett och sprid ordet. Fyll arenan!

AIK – IF Elfsborg
Tid: Lördag 3/8 16.05
Köp biljetter här: http://www.ticnet.se/artist/aik-fotboll-biljetter/94803

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *