AIK-Tifo informerar

Innan hemmamatchen mot ifk göteborg uppstod mindre bränder på Norra när tifomaterial fattade eld när pyroteknik antändes på läktaren. AIK-Tifo försöker jobba förebyggande mot att tifomaterial tar eld om någon antänder pyroteknik under vårt arrangemang, och beställer alltid brandimpregnerade creperullar. Denna gång skedde ett misstag från leverantören och materialet var inte brandimpregnerat. AIK-Tifo beklagar att personer fick skador när tifomaterial fattade eld. Vi tar på oss missen och ser allvarligt på det inträffade och kommer i framtiden jobba ännu hårdare för att liknande olyckor aldrig ska hända på läktaren.

Vi vill även poängtera att vi inte planerar läktarkoreografier med pyroteknik samt att pengar vi får in aldrig går till inköp av pyroteknik.

Heja AIK! Fortsätt stödja oss genom att ge pengar i våra hinkar nästa hemmamatch!

AIK-Tifo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *