AIK-Dif 14/11-11

Igår var en kväll vi alla kommer minnas varmt och det tackar vi AIK för. Vad gäller vår egna prestation på läktaren så är vi nöjda med tifo-arrangemanget. Folk lyssnade på vår uppmaning om att samlas tidigt inne på läktaren. Den flygplats-liknande visiteringen gör det trögt och långsamt att komma in på läktaren vilket vi insåg skulle omöjliggöra det vi planerat om vi inte gick ut med information. Väl inne på läktaren så följde folk noggrant våra instruktioner vilket i slutändan ledde till ett lyckat tifo. Det enda negativa är väl att vi är för dåliga med att filma våra egna korrar, något som vi ska bli bättre på. Vi vill tacka alla för en festlig kväll och fortsätt stödja vår verksamhet, det kan du göra redan nästa match mot MoDo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *