Tifo-information inför derbyt

På måndag väntar ett hockeyderby och det ser ut som att det blir utsålt. Derbyna betyder inte bara hets och prestige, det betyder även ett stort arbete inför, vi talar om tifo. Med tanke på hur våra hemmamatcher brukar se ut så kommer folk in väldigt sent, flygplans-visitationen på derbyna gör det inte smidigare. Introt är inte heller tifo-vänligt då hymnen spelas hela 15 minuter innan nedsläpp. Då vi vill att tifot ska bli bra så krävs det en fullsatt läktare. Därför önskar vi följande från alla:

*Att ni befinner er inne på läktaren senast 18.50 och det är verkligen senast.

*Tifot börjar INTE under ”Åh vi e AIK” eller spelar-entrén.

När och hur tifot ska genomföras kommer stå på våra flygblad som vi kommer placera ut på stolarna och mer än detta vill vi inte avslöja. Berätta för alla ni känner att vara där i tid (18.50 senast och läsa informationen på våra flygblad).

Vi ses på måndag / AIK-Tifo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *