AIK-Malmö FF, köp biljett!

Den 12 juni spelar vårt älskade Gnaget en riktig hatmatch, malmö hemma betyder mycket publik, bra stämning och 3 poäng. Black Army firar som alla borde veta vid det här laget 30 år och vi har tillsammans med Black Army arbetat nu ett tag med att producera ett värdigt firande. Tifot den 12 juni kräver mycket publik på Norra för att lyckas så gör din plikt och köp en plåt! Känner du att Black Army ska få den värdiga hyllning dom förtjänar genom sång och tifo så ställer du dig på Norra Stå. Det är viktigt att Norra fylls men dagen till ära förtjänar ett fullsatt Råsunda så köp plåtar och var med när något minnesvärt skapas!

Mot ett fullsatt Råsunda!

http://www.ticnet.se/event/AIK-Malmo-FF-biljetter/RAS1106

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *