Lokal…

Några veckor sedan skrev vi att våra beställningar är frysta på grund av den ekonomiska situationen. Den delen är nu löst men med mindre än två veckor kvar har vi lika akut situation vad gäller lokal. Många delar av tifot som är planerat behöver stora ytor och en sådan lokal har vi inte. AIK har tillåtit oss att arbeta inne på Hovet och det har gått bra hittils men nu har vi kommit till en del där stora sammanhängande delar ska färdigställas och vi har ingen lokal där vi kan genomföra detta, därmed står det arbetet stilla just nu.

Om ni kan låna ut/hyra ut en lokal med större ytor, skriv till oss på aiktifo@gmail.com omgående om ni har en tillgänglig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *