Hata dif 11/1, 15/2, 4/4 och hemmapremiären

Inledningen av 2011 kommer vara kanske den mest hektiska perioden i AIK-Tifos historia. Tre derbyn de första fyra månaderna samt hemmapremiären kommer kosta AIK-Tifo. Vad gäller firandet den 15 februari och premiärderbyt den 4 april på Råsunda så kommer det inte att göras några besparningar som helst. Massiva planer florerar och standarden för 2011 ska sättas redan den 15 februari med flertalet stora tifon. Vår ekonomiska situation är dock besvärligare men det kommer skramlas febrilt på Hovet och Råsunda så att vi kan genomföra våra planer och åter stå på toppen som Sveriges bästa tifo-grupp. Stöd vår verksamhet, bidra till hinkarna eller skicka över pengar till vårt PG-konto 189 65 49-1.

Stöd AIK-Tifo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *